TERIMA KASIH CIKGU

20 Disember 2010
8.15 A.M


credit untuk google for dis pic

Selamat pagi dunia 
hari ni satu perkembangan yg baek untuk dr sndri
whyyy?
sebab xtido lepas solat subuh  ^_^
 skrg tido pas subuh dah jd rutin
maybe sebab cuti + xtataw nak buat ape


Dulu ustaz penah cakap sape yg tido pas solat subuh mahal rezeki nya 
patut la purse aku mengalami kemarau panjang, hehe
tp yg pasti rutin ni tercipta sejak aku jd dak hostel
aku patut muhasabah diri balik ni...


Pukul 7 td online facebook
xramai yg online
hari ni isnin, mungkin ramai keje
or mungkin ramai yg ade rutin mcm aku
hehe aku guess je


Ade lecturer online time aku online td
saje la gatal aku nak menegur, hehe
tanya khabar, tengah buat ape
tetiba die ingatkan satu benda yang aku da terlupa


" Dah nak posting ni bukak balik buku2 tu
 tengok komen2 pensyarah yg penuh kat buku persedian mengajar
jangan ulang kesilapan yang sama 
study ilmu pedagogy + content"


oooo... sangttt takowt sebenarnya
tp sangat berterima kasih
Terima kasih cikgu 
sebab  ingatkan sy yg sudah terlupa
mengingatkan sy supaya berpijak di dunia yg nyata


Aku akui 
otak aku ni macam da berkarat
walaupon baru sebulan lebey bercuti 
owh motivasi sila la datang 
aku mahu study

Tolong la sedar
yang aku da kne mula study sket2
ready ape yg patot
jgn pg sekolah esok dengan otak yang kosong


Berusaha!
Good Luck!
chaiyok!
Gambate!

2 comments:

  1. sepatu hijau
    wsalam
    yup
    zaman persekolah ialah zaman yg
    palinggg best T____T

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...