TUNGGU POSMEN

17 Disember 2010
8.34 P.M


datang je makcik2 pakcik2 sedara mara
sumenye tanye soalan yang sama
bile posting? dapat kat mane?
aku sudah letey mahu jawab soklan yg sama


soalan yg aku pon xpunya jawapan
soalan yg aku sendri tertanya2
perhatian semuanya
aku xth bile & dimana aku akn dipostingkan
macam marah +geram je kan


^_^ x marah, geram pon x
tataw nak ngadu kat sape lg pasal posting ni
baik ngadu  kat blog ni
blog ni kan My Little Pillow Talk Site
TQ blog...luvv u


Tp td ade terbace kat wall facebook kawan
" 21 dis 2010 boley check penempatan kat lmn web KPM"
good news tp xtataw sumber tu sahih ke x
harap2 nye betol la tu


Hanya mampu tunggu 21 Dis ni 
tunggu adek, abang or pakcik posmen bg surat
then baru la konpem, xnak dah bg harapan
nanti takot kecewa (mcm ayt putus cinta jerk)


bergambar bersama lec

kami yg akn mewarnai dunia pendidikan 
mendidik anak bangsa
great science teacher to be
InsyaAllah::Sama2 doakan::

5 comments:

  1. waahhh tahniah... Bakal cikgu baru lah ni kan...
    --->bertandang drpd blog en.Ben utk merapatkan silaturrahim antara kita warga pendidik .. Slm ukhuwah

    ReplyDelete
  2. salam ukhuwah
    tq
    masih bnyak yg kami perlu belajar dr ckgu2 senior
    tunjuk ajar ku sifu

    ReplyDelete
  3. salam...jemput join contest d blog saya... =)

    http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

    ReplyDelete
  4. To budak botak-thanxs,tngah sabar la nie^_^

    To Ardilla najwa-thanxs invite.t sy join

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...